• Basketball'sCool

 • Basketball'sCool is ideaal om te kijken of basketbal jouw sport is. Met een strippenkaartje bepaal je helemaal zelf wanneer en hoe vaak je meedoet!
 • Wil je kennismaken met de leukste teamsport van Houten en na de zomervakantie competitie spelen? Wil je sporten zonder (meteen) lid te hoeven worden? Of wil je gewoon lekker basketballen en (nog) geen competitie spelen? Dan is Basketball'sCool iets voor jou!! Ook wanneer je in 2015 of later bent geboren en dus nog te jong bent om competitie te spelen, is Basketball'sCool ideaal.

  Basketball'sCool is in een soort 'vrije inloop'training voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Je leert spelenderwijs de basisbeginselen van de basketbalsport, zonder (meteen) lid te worden van Basketbalclub Woodpeckers. Je komt met je gymschoenen naar Sporthal de Slinger (achter College de Heemlanden) en doet mee door een strippenkaart aan te schaffen bij de hoofdtrainer. Iedere training kost gewoon een strip. De eerste proefles is trouwens altijd gratis. De Basketball’sCool wordt meerdere malen in de week aangeboden en je kunt dus zo vaak als je wilt meedoen.

 • Meedoen? Dat kan!

  Kom gewoon met je sportkleding en gymschoenen naar de sporthal en doe een keertje mee (de proeftraining is altijd gratis!) Na deze proeftraining, kun je doorgaan door een strippenkaart aan te schaffen bij de hoofdtraining:

  • 5 strippen/lessen (voor € 25,-)
  • 10 strippen/lessen (voor € 50,-) met GRATIS Woodpeckers bidon of cap!

  Alle trainingen in Houten worden gegeven in Sporthal de Slinger, achter College de Heemlanden.

  NIEUW: Vanaf 22 september bieden we ook een Basketball'sCool aan in Werkhoven. Meer informatie bij Joyce.

  Bij voldoende belangstelling bieden we graag op meer momenten de Basketball'sCool aan. Ook streven we er naar om een aparte Basketball'sCool voor meisjes (girls only) aan te bieden! De kans is dus groot dat je in de loop van het seizoen op meer momenten in de week kunt meedoen aan de Basketball'sCool.

 • Trainingstijden:
  Basketball'Cool Houten 6 - 12 jaar woensdag 16:00 - 17:00 uur Sporthal de Slinger
  zaterdag 09:15 - 10:30 uur Sporthal de Slinger
  Basketball'sCool Werkhoven 6 - 9 jaar woensdag 17:00 - 18:00 uur Het Kwartier
  10 - 12 jaar woensdag 18:00 - 19:00 uur Het Kwartier
 • De Basketball'sCool wordt gegeven volgens het STAR-principe, waarbij Sportiviteit, Teamwork, Acceptatie en Respect voor elkaar heel belangrijk zijn.

 • Basketball'sCool voor leden

  Ook leden van Basketbalclub Woodpeckers kunnen gebruik maken van de Basketball'sCool. De Basketball'sCool is namelijk ook ideaal als je extra wilt trainen! Voor slechts 35 euro per jaar extra mag je onbeperkt extra trainen bij de Basketball'sCool.

  Neem een Basketball'sCool abonnement door een mail met je naam + team te sturen naar secretaris@bcwoodpeckers.nl. De facturering verloopt gewoon via de contributieafdracht.

  Tot ziens bij de Basketball'sCool!

 • Leden van de Woodpeckers kunnen Basketball'sCool gebruiken om vaker te trainen!