• In de kerstvakantie kon de clinic van Henk Pieterse helaas niet doorgaan, maar we gaan het nog een keer proberen!

  Op woensdag 2 maart 2022 komt Henk Pieterse als nog naar Houten! Tijdens deze dag verzorgt ex-international Henk Pieterse een geweldige basketbalclinic in Sporthal de Slinger. Omdat we zoveel mogelijk kinderen in Houten willen bereiken, kunnen ook niet-leden meegenieten.

  Leden van Basketbalclub Woodpeckers kunnen zich gratis* opgeven bij hun trainer. Niet-leden kunnen zich aanmelden via onderstaande link. (Niet-leden betalen een kleine bijdrage van slechts €2,50**, maar hiervoor krijg je een geweldige middag en een aandenken.)

  Er worden twee clinics gegeven: 

  • 10:30 - 12:30 uur voor kinderen in de leeftijd van 6,7 en 8 jaar;
  • 13:30 - 15:30 uur voor kinderen in de leeftijd van 9, 10 en 11 jaar.

  Meld je nu aan voor de clinic!

 • Henk Pieterse

  Deze grote vriendelijke reus heeft een zeer heftig en indrukwekkend levensverhaal. Na een aantal onbezorgde kinderjaren begonnen de problemen tijdens zijn puberteit. Vanwege zijn lange en zeer dunne postuur werd Henk Pieterse al snel het mikpunt van pesters. Zijn zelfbeeld en zelfvertrouwen liepen hierdoor een flinke deuk op, waardoor Henk al snel een geïsoleerd leven had. Vrienden had hij niet en op school sloot hij zich in de pauze vaak op in het toilet om zijn brood te kunnen eten.

  Gelukkig nam zijn leven op 16 jarige leeftijd een positieve wending. Zijn toenmalige gymleraar gaf hem het advies om op basketball te gaan. Al snel kreeg hij daar wel het respect en zelfvertrouwen waar hij al die tijd naar op zoek was. Henk Pieterse ontwikkelde zich tot een topatleet en werd met verschillende clubs 6x Nederlands kampioen en liep zelfs stage in de NBA!

   

  Clinics

  Sinds 1987 is deze 2,11 meter lange, inmiddels ex-basketbalprof en 101-voudig international al actief bezig met het geven van clinics en presentaties! Dit begon al tijdens zijn actieve carrière als topsporter. Henk zijn optredens staan garant voor een prachtige activiteit die vol zit met normen en waarden. Activiteiten waar de deelnemers, van welke leeftijd dan ook, veel van kunnen leren, zowel geestelijk, als lichamelijk.

  Henk wil deelnemers niet alleen laten bewegen, maar ook entertainen met een duidelijk leerzame ondertoon. Nooit geforceerd maar wel altijd aanwezig. En door zijn ruime ervaring en know-how kunt u bij hem op elk niveau terecht. Alles heeft hij wel eens gedaan en allemaal met hetzelfde resultaat….een onvergetelijke ervaring rijker.

  Geef je nu snel op!

 • *Leden kunnen gratis deelnemen MITS zij iemand meenemen die niet op basketbal zit!

  **Niet-leden betalen een bijdrage van €2,50. (Deze bijdrage kan uitsluitend online betaald worden via de aanmeldlink.)