• Corveerooster

  Het schema is gelukt, het was lastiger dan ik gewend was. We hebben maar 2 teams met spelers boven 18 jaar en heel veel "cursisten" die dus begeleid moeten worden door iemand van 18 jaar of ouder! Gelukkig hebben we ook "losse" scheidsrechters, waar we heel dankbaar voor zijn.

  Alle indivduele taken staan in de Basketball.nl app en hier op de website. Een week van tevoren krijgen alle ingedeelde leden ook nog een herinnering van Henriette Los, maar het is natuurlijk wel de bedoeling dat alle teamleden bijtijds op de hoogte zijn wanneer ze aan de beurt zijn, en dat is de taak van de teammanagers:

  Tip: kijk even heel goed wanneer de spelers van je team (i.p  van U14 en ouder) ingedeeld zijn, neem het bv op in je rij- was- en tafelschema, zodat iedereen bijtijds weet, wanneer hij of zij moet fluiten of tafelen.

   

  We hebben geprobeerd om iedereen rond de eigen wedstrijd te plannen maar dat lukte niet altijd en om de taken zo eerlijk mogelijk te verdelen. Er zijn ook tafelaars gepland bij de MSE 1 en 2. Misschien wordt dat na kerst uitgebreid.

   

  Kan iemand beslist niet, mag hij of zij ruilen, bv met iemand van zijn of haar eigen team, maar let op: degene die op zijn of haar plaats komt moet hetzelfde scheidsrechterdiploma hebben en: geeft door wie je vervangt aan ons: wedstrijdzaken@bcwoodpeckers.nl

  Als het een cursist  ( of een examen kandidaat) betreft bij een oefenwedstrijd dan moet het via ons, die plaatsen zijn kostbaar en  worden dan door ons weer gevuld.

   

  Het is dus de bedoeling dat iedereen zijn eigen vervanger zoekt, maar als het echt, echt niet lukt ( benader de mensen rechtstreeks en niet via een algemene app! Daar reageert meestal niemand op), dan kun je aan ons vragen om te helpen, maar... Wel minstens een of 2 weken van tevoren!

  We gaan er van uit dat iedereen gewoon komt,  je wilt zelf ook dat je jouw wedstrijd gewoon kunt spelen!!

  Als er problemen zijn horen we dat graag en meldt het, als er toch iemand onverhoopt niet aanwezig is.

  De wedstrijdcommissie

 • Corveerooster (update: 12/10)
 • Beleid
 • Scheidsrechters/tafelaars

  Geen informatie