• De teammanagers hebben het corveerooster al via de teamapp gedeeld, maar daar staat niet iedereen in.

  Zoals je kunt zien, zijn er “junior” tafelaars ingedeeld, maar er worden ook door de teammanagers 2 ouders ingedeeld, dit is bedoeld om de spelers vertrouwd te maken met het tafelen, ze hebben allemaal al een tafelcertificaat gehaald. 

  En soms lukt dat ook niet, we hebben nu 2 U10, 4 U12 en 4 U10 teams die nog weinig kunnen. De tweede jaars U14 spelers worden na de herfstvakantie in het kader van hun opleiding ingedeeld als cursisten, maar ook de ouderen, die hun BS2 diploma nog niet gehaald hebben, worden ingedeeld ;die ook al in het begin.

  Als er onverhoopt een “junior” tafelaar niet op komt dagen horen we dat graag en uiteraard ook bij de ingedeelde scheidsrechters. Ingedeelde scheidsrechters mogen ruilen met een teamgenoot, maar alleen als die hetzelfde diploma heeft, bij de cursisten is het iets anders: dat zijn opleidingsplaatsen en daarom kostbaar, als een cursist onverhoopt niet kan mag hij of zij wel ruilen met een andere cursist uit zijn team, maar wel met info naar de wedstrijdcommissie. De manager heeft hierin de verantwoording, zet een dergelijke vraag niet in de teamapp., dan voelt niemand zich aangesproken. Alleen in uiterste nood kan de wedstrijdcommissie helpen, maar dat willen we dat wel bijtijds horen, minimaal een week van te voren, calamiteiten uitgezonderd.

   

  De wedstrijdcommissie

  Corveerooster