• Partners & Sponsors

  Basketbalclub Woodpeckers is een ambitieuze vereniging met een grote groep actieve vrijwilligers, waarbij onze kernwaarden Sportiviteit, Teamwork, Acceptatie en Respect -in alles wat wij doen- actief worden uitgedragen. De Woodpeckers is een bekende vereniging in Houten en omstreken en de selecties spelen op regionaal en landelijk niveau hun wedstrijden.

  Een nauwe samenwerking met Basketbalclub Woodpeckers, draagt op verschillende manieren bij aan uw onderneming. Naast een positieve bijdrage aan de merkbekendheid van uw bedrijf, draagt een samenwerking met Basketbalclub Woodpeckers bij aan omzetgroei.

  Naast onze competitieteams, organiseert Basketbalclub Woodpeckers diverse activiteiten om de jeugd in Houten laagdrempelig te laten sporten. Zo kunnen kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar meerdele malen per week sporten, zonder lid te hoeven zijn van de vereniging. Ook verzorgt de vereniging jaarlijks vele tientallen basketbalclinics op basisscholen in Houten.

  De sponsorcommissie van BC Woodpeckers denkt altijd actief mee. Informeer nu naar de vele mogelijkheden!

 • Partnerpakketten

  Als zakelijk partner van Basketbalclub Woodpeckers geniet u van verschillende privileges en draagt u actief bij aan de ambities van de vereniging. Om uw verbintenis aan de Woodpeckers zichtbaar te maken, zijn er verschillende mogelijkheden.

 • Clubpartner

  Een clubpartner van Basketbalclub Woodpeckers verbindt zijn bedrijfsnaam aan de club. <JOUW BEDRIJFSNAAM> Woodpeckers! In alle communicatie van de club wordt de naam van de partner meegenomen. De clubpartner is tevens shirtsponsor van het eerste herenteam, geniet van exclusieve en maximale exposure en mag zich echt partner van de club noemen. De clubpartner verbindt zich voor minimaal drie jaar aan de vereniging en heeft recht op:

 • Financiele bijdrage: € 5.000 p.j. (geen BTW verschuldigd)
  Duur overeenkomst: minimaal drie jaar
  Verbinding naam sponsor aan Basketbalclub Woodpeckers
  Beach flag op zichtlocatie
  Reclamebord in Sporthal de Slinger
  Shirtsponsor Heren-1 (wedstrijdtenue en shooting shirts) en naar keuze uit te breiden met trainingspakken / sporttassen / coachjack
  Product- of bedrijfspresentatie op website Basketbalclub Woodpeckers met link naar eigen website
  Product- of bedrijfspresentatie op social media (Facebook / Instagram)
  Logo op alle uitingen van Basketbalclub Woodpeckers (waaronder website / posters)
  Logo op alle pagina’s van website Basketbalclub Woodpeckers
  Logo op sponsor- en mededelingenbord kantine
 • Met een investering van vijfduizend euro per jaar heb ik maximale exposure in Houten! En niet alleen in Houten trouwens, want ook daarbuiten kom ik mijn bedrijfsnaam door de samenwerking met de Woodpeckers regelmatig tegen.
 • Gouden partner

  Een gouden partner van Basketbalclub Woodpeckers verbindt zich maximaal aan een team en in mindere mate aan de club. De gouden partner is tevens shirtsponsor van een eerste team naar keuze. De gouden partner verbindt zich voor minimaal drie jaar aan de vereniging en heeft recht op:

 • Financiele bijdrage: € 2.500 p.j. (geen BTW verschuldigd)
  Duur overeenkomst: minimaal drie jaar
  Reclamebord in Sporthal de Slinger
  Shirtsponsor eerste team naar keuze (wedstrijdtenue en shooting shirts) en naar keuze uit te breiden met trainingspakken / sporttassen / coachjack
  Product- of bedrijfspresentatie op website Basketbalclub Woodpeckers met link naar eigen website
  Product- of bedrijfspresentatie op social media (Facebook / Instagram)
  Logo op alle uitingen van Basketbalclub Woodpeckers (website / posters)
  Logo op teampagina
  Logo op sponsor- en mededelingenbord kantine
 • Teamsponsor

  Bij Basketbalclub Woodpeckers hoeven leden niet telkens zelf een tenue aan te schaffen. De club verzorgt de wedstrijdkleding voor de teams en de leden betalen een kleine jaarlijkse huurbijdrage. Het logo van een teamsponsor van Basketbalclub Woodpeckers prijkt minimaal drie jaar op een wedstrijdtenue!

 • Kosten: € 750 eenmalig (excl. BTW)
  Duur overeenkomst: minimaal één jaar
  Shirtsponsor team naar keuze en naar keuze uit te breiden met shooting shirts (€450) / trainingspakken (op aanvraag) / sporttassen (op aanvraag) / coachjack (op aanvraag)
  Product- of bedrijfspresentatie op social media (Facebook / Instagram)
  Logo op teampagina
  Logo op sponsor- en mededelingenbord kantine
 • Voor slechts 750 euro sta ik met mijn bedrijfsnaam drie jaar lang op de wedstrijdshirts van de Woodpeckers!
 • Reclamebord

  Vanaf nu biedt Basketbalclub Woodpeckers ook de mogelijkheid om reclame te maken in Sporthal de Slinger. Met een reclamebord van 210 x 70 cm trekt een bedrijf gegarandeerd de aandacht van de gebruikers en bezoekers van de sporthal. Denk alleen al aan de circa 1.600 leerlingen van College De Heemlanden. (Het reclamebord wordt uitgevoerd in 510 grams pvc frontlit brandvertragend doek en wordt strak bevestigd op de wanden in De Slinger.)

 • Kosten: € 250 p.j.
  (excl. productiekosten eerste jaar van € 50)
 • Dagsponsor

  Een dagsponsor van Basketbalclub Woodpeckers krijgt op een dag naar keuze extra aandacht. Zo kan een dagsponsor bijvoorbeeld de start van een verkoopseizoen onder de aandacht brengen.

 • Kosten: € 150 per dag
  Product- of bedrijfspresentatie op social media (Facebook / Instagram)
  Fysieke verkoop van producten in overleg (uitsluitend mogelijk indien product of dienst gerelateerd is aan (basketbal)sport)
 • Logo op website

  Op de website van Basketbalclub Woodpeckers is ruimte voor bedrijfslogo’s met een link naar een eigen website.

 • Kosten: € 125 per half jaar
 • Club van 50

  Particulieren en bedrijven die Basketbalclub Woodpeckers een warm hart toe dragen, kunnen donateur worden. Deze donateurs krijgen een vermelding op het 'Club van 50’ bord die in de kantine een plek zal krijgen.

 • Kosten: € 50 per jaar