• Ook dit seizoen worden er in de hele regio Utrecht regionale trainingen georganiseerd, waarbij talentvolle meiden vanaf 12 jaar van harte welkom zijn. De eerste training van het seizoen vindt plaats op zondag 29 oktober in Sporthal de Slinger in Houten.

    Vorig jaar is een aantal enthousiastelingen een initiatief begonnen met als doel zoveel mogelijk meiden in de regio Utrecht met elkaar te laten basketballen op hoog niveau. Dit bleek een groot succes en ook Basketbalclub Woodpeckers draagt uiteraard haar steentje bij om basketbal voor meiden verder te stimuleren.

    Onder de naam Basketball Academy Utrecht werkt Basketbalclub Woodpeckers samen met andere basketbalclubs in de regio om basketbal op het hoogste niveau mogelijk te maken. Dit initiatief heeft dit seizoen al geresulteerd in een VU16-team dat op het allerhoogste niveau in Nederland speelt. Binnenkort presenteert dit team zich graag aan het grote publiek!

    Ben je tussen de 12 en 17 jaar en wil je meedoen aan de training op zondag 29 oktober? Dat kan. Schrijf je in via deze link. Tot zondag!

    Inschrijven regionale trainingen