• Routebeschrijving

  De thuisbasis van Basketbalclub Woodpeckers is Sporthal de Slinger in Houten. De sporthal bevindt zich achter College de Heemlanden.

  Wanneer je met de auto komt gebruik dan niet het adres van de school of de sporthal, want dan rij je niet goed. Wij adviseren je om het volgende adres in je navigatiesysteem in te voeren: Kamillehof 24, Houten. (Let op! Dit is een gewoon woonadres, maar je komt dan tenminste aan de juiste zijde van de sporthal terecht.)

  • Vanaf de A27 volg je de borden Houten. Bij het tweede stoplicht (aan het einde van de weg op een t-splitsing) ga je rechtsaf de Rondweg op. Op de Rondweg neem je de afslag "Oude Dorp / De Lobben" naar links. Bij de afslag staat een gebouw, met veel leuke kleurtjes (zie foto).
  • Als je deze afslag genomen hebt rijd je in de Dorpsstraat. Laat je niet afleiden door kruispunten, bonte fietspaden of verkeersdrempels. Je blijft alsmaar rechtdoor rijden tot je na 0,8 km uiteindelijk op een T-splitsing komt (je rijdt o.a. door de Willem de Zwijgerlaan).
  • Op deze T-splitsing (Kon. Emmaweg) ga je rechtsaf. Volg de weg ongeveer 150 meter tot je bij de Prinses Ireneweg bent, ga daar linksaf.
  • Dit is een fietspad waarop auto’s "te gast" zijn. Je mag hier gewoon met de auto rijden, maar rustig aan. Volg deze weg gedurende ca. 250 meter tot de parkeerplaats aan je rechterhand.
  • Sporthal de Slinger bevindt zich achter het gebouw van College de Heemlanden. Je moet het schoolplein op (zie foto) en rechts om het schoolgebouw heen lopen.