• Basketbalclub Woodpeckers doet dit jaar mee aan de Rotary Santa Club Actie en de Rotary Santa Run. Met de opbrengst van deze acties kunnen we de contributie relatief laag houden. Ook willen we een deel van de opbrengst gaan we gebruiken om Sporthal de Slinger sfeervoller te maken!

   

  Santa Club Actie Houten

  De Santa Club Actie Houten is een lokale loterij met lokale prijzen. Wat te denken van 1 minuut gratis winkelen bij de Albert Heijn, een jaar lang sporten en zwemmen bij Optisport of een prachtig op maat gemaakt pak van Nick & Son. Daarnaast zijn door de winkeliers van Het Rond een groot aantal prijzen beschikbaar gesteld. De winkans van deze Houtense loterij is groot!! De opbrengt van de loterij komt nagenoeg volledig ten goede aan de clubkas van de deelnemende sportclubs in Houten. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan €2,40 voor onze vereniging is.

  Vanaf maandag 22 oktober gaan de leden van BC Woodpeckers langs de deuren, familieleden en kennissen om loten te verkopen voor de Santa Club Actie Houten. (Naast BC Woodpeckers doen trouwens nog de volgende verenigingen mee: SV Houten, HC Houten en FC Delta Sports.)

  Al onze jeugdleden gaan loten verkopen, maar hoeven gelukkig niet met geld over straat; afrekenen gaat eenvoudig met een QR-code en Tikkie. Veilig en snel! Scan de QR-code voor 1 lot met de Tikkie-app op uw mobiel en betaal direct via mobiel bankieren OF schrijf je 06-nummer op het formulier van de verkoper en je ontvangt zo spoedig mogelijk een betaalverzoek via SMS. Last but not least, kun je ook via de QR-code die je hiernaast op de website aantreft een lot kopen! Uw lotnummer is het Tikkie Ordernummer op uw bankafschrift.

  In de week van 15 oktober ontvangt ieder team meer informatie. De trekking van de loterij vindt plaats op 22 december 2018 op het Rond.

  Het team dat de meeste loten verkoopt, wordt beloond met een geweldige prijs.
  (Wat het is blijft nog een verrassing! ;)

   

  Santa Run

  Naast de Santa Club Actie, gaat BC Woodpeckers ook meedoen aan de Rotary Santa Run op 22 december. Deze 'fun-run', waarbij de deelnemers, verkleed als kerstman, een parcours (hard)lopen voor het goede doel, wordt al voor de derde maal georganiseerd.

  Naast de Nierstichting als goed doel, steun je met je deelname ook BC Woodpeckers; deelname aan de Santa Run kost €10,-. Hiervoor krijg je een prachtig (eenmalig) kerstpak met baard en steun je tegelijkertijd ook BC Woodpeckers; €8,- is namelijk voor onze vereniging! Meld je alleen, met je hele gezin of met je team aan via deze link.

  TIP: Wil je als bedrijf of afdeling meedoen aan de Santa Run? Schrijf je ook in via deze link.