• Na een geslaagde 1ste editie organiseren de vrijwilligers van BC Woodpeckers voor de tweede keer het Scholen Basketball’sCool toernooi. We hopen dat jullie school er (weer) bij is! Het toernooi vindt plaats op:

  Vrijdag 5 mei voor groep 3 t/m 8 in Sporthal de Slinger.

   

  We spelen basketbal in een 3-tegen-3 vorm. Er wordt op een half veld op 2 baskets gespeeld. Hierdoor wordt het spel overzichtelijker en krijgen kinderen vaker de bal. Dit komt het spelplezier ten goede. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 kinderen. Wij
  adviseren om teams uit 4 of 5 kinderen te laten bestaan.

  Er kunnen zowel jongens, meisjes als mixteams ingeschreven worden. Op basis van het aantal inschrijvingen wordt er bepaald of er in aparte meiden/jongens/mix poules gespeeld zal worden. Teams kunnen zich inschrijven in de volgende categorieën;

  • Groep 3 & 4 Tijdsblok 9:00 – 13:00 Aanmelden klik hier
  • Groep 5 & 6 Tijdsblok 10:00 – 15:00 Aanmelden klik hier
  • Groep 7 & 8 Tijdsblok 12:00 – 17:30 Aanmelden klik hier

  * Tijden zijn richttijden. Definitieve tijden op basis van aantal aanmeldingen. Het toernooi vindt wel altijd binnen het aangegeven tijdsblok plaats, maar duurt ongeveer 1,5 tot 2,5 uur.

   

  Tijdens het toernooi vragen wij om één volwassen begeleider per team. Deze is het aanspreekpunt voor de organisatie en tevens coach van het team. Voor deelname aan het Basketball’sCool toernooi zal een bijdrage van €10,- per team worden gevraagd.

  Inschrijf deadline: 14 april!

  Vragen?
  Mochten er nog vragen zijn dan horen wij dat graag via bas@theeuwensport.nl

  Tot ziens op het Scholen Basketball’sCool toernooi!

  BC Woodpeckers