• Urban Sportcourt

  Het Urban Sportcourt is buiten schooltijden toegankelijk voor alle sporters met een lidmaatschap van het Urban Sportcourt. Alle leden van Woodpeckers zijn automatisch lid van het Urban Sportcourt.

  Ben je geen lid van Woodpeckers maar wil je wel komen sporten? Een jaarlidmaatschap kost slechts €30 voor zowel jeugd als senioren. Het jaarlidmaatschap loopt van januari t/m december maar activiteiten vinden vooral van april tot september plaats. Met een lidmaatschap heb je toegang tot alle open activiteiten zoals “Open Court” (Basketbal). Klik hier om je aan te melden. 

  Open Court activiteiten:
  Op de dagen en tijden dat er geen vaste programmering op het court is zijn de velden beschikbaar voor leden van het Urban Sportcourt. Dit noemen we "Open Court". Het court moet wel geopend worden door een court ambassadeur. Deze leden hebben als taak om erop toe te zien dat het court netjes blijft en na gebruik wordt afgesloten. Zin om te basketballen en wil je weten of er iemand op het court is? Via de link hieronder kan je zien of één van de court ambassadeurs het veld vandaag geboekt heeft voor Open Court zodat jij ook kan gaan basketballen!

 • Court ambassadeur worden?
  Wil je ook court ambassadeur worden? Samen met andere ambassadeurs er voor zorgen dat het court zo vaak mogelijk open is voor alle gebruikers (en jij zelf)? 

  Stuur een mail naar bas@theeuwensport.nl. Je kan court ambassadeur worden als:
  1. Je lid bent van het Urban Sportcourt (of Woodpeckers)
  2. Je 18 jaar of ouder bent
  3. Wij een VOG (verklaring omtrent gedrag) voor je kunnen aanvragen.

  Sportaanbieder of zelf een activiteit op het Urban Sportcourt organiseren?
  Mail ons met je ideeën en we kijken samen naar de mogelijkheden! Bas@theeuwensport.nl