• Wat kun jij doen voor de club?

  Basketbalclub Woodpeckers is een vereniging met veel jeugdleden, waardoor we een beroep moeten doen op (groot)ouders/verzorgers. Gelukkig is het leuk om een steentje bij te dragen en met elkaar de vereniging draaiende te houden. Welke kwaliteiten kun jij inzetten?

  Hieronder tref je een overzicht aan van de klussen die je kunt oppakken. Ook tref je een overzicht aan van de vacatures, voor als je een meer structurele bijdrage wilt leveren aan de vereniging.

  Alvast heel erg bedankt voor je bijdrage!!

  P.S. En mocht je nog twijfelen? Lees dan even dit artikel: Mensen die vrijwilligerswerk doen zijn gelukkiger (nu.nl/CBS)

 • Bestuur & commissies

  Heb je een basketbalachtergrond en/of didactische achtergrond? Dan kun je zeker iets betekenen als (assistent-)trainer/coach, scheidsrechter of kun je de Technische Commissie ondersteunen. Kun je je op een andere manier nuttig maken voor de vereniging? Heb je twee rechter handen en wil je af en toe wat repareren? Ben je goed met websites of social media? Ben je een regelneef of -tante of wil je best wat administratieve taken doen? Heel erg graag!

 • Op dit moment heeft de vereniging geen secretaris. Hierdoor blijven een aantal administratieve zaken helaas liggen. Wie wil/kan dit oppakken? Als secretaris maak je deel uit van het bestuur.

  Meer informatie

 • Een vereniging kan niet alleen bestaan met de contributie van haar leden. De sponsorcommissie zorgt daarom voor (extra) financiele middelen voor de extra activiteiten van de club. Maar naast extra financien, wordt de vereniging ook aantrekkelijker wanneer er nauw wordt samengewerkt met (commerciele) partijen. Alles wat ertoe bijdraagt om Basketbalclub Woodpeckers beter, aantrekkelijker en leuker te maken behoort tot de activiteiten van de sponsorcommissie.

  Op dit moment heeft de vereniging eigenlijk nog geen sponsorcommissie, dus er is voldoende te doen en je kunt echt je ei kwijt!

  Meer informatie

 • Een aantal maal per jaar organiseert de vereniging extra activiteiten voor de leden. Je kunt hierbij denken aan gezellige interne toernooien, zoals het jaarlijkse Ouder/Kind-toernooi, Glow in the Dark-toernooi, Start- en Eindtoernooi. In een seizoen organiseren we meestel drie toernooien.

  Ook willen we graag de mogelijkheden bekijken voor een basisscholentoernooi en willen we graag weer een kamp organiseren.

  Helaas is er nu niemand die activiteiten helpt organiseren. Meld je aan!

  Meer informatie

 • Ben je ergens goed in en heb je het gevoel dat je met jouw talent iets kan betekenen voor de vereniging? Laat jouw kennis en kunde niet liggen en maak je nuttig! Er zijn nu of later zeker mogelijkheden om je bijdrage te leveren.

  Meer informatie

 • Losse werkzaamheden

  Naast een structurele bijdrage, kun je (ook) je steentje bijdragen door een losse klus op te pakken. Klussen en werkzaamheden die blijven liggen omdat de kennis en kunde er (nog) niet is of dat er gewoonweg (nog) geen tijd voor is geweest.

  Zie je er iets tussen staan wat jij wel kunt oppakken? Dan zou dat heel fijn zijn!

 • Een aantal seizoenen geleden heeft onze vereniging de inventaris overgenomen van wat we 'onze' kantine noemen. Echt gezellig is het echter niet en het is helaas niet zo aantrekkelijk om er na een training of wedstrijd nog even lekker te blijven. Tijd om onze 'kantine' op te pimpen en om te toveren tot een 'hangplek'!

  Meer informatie