• Wat kun jij doen voor de club?

  Basketbalclub Woodpeckers is een vereniging met veel jeugdleden, waardoor we een beroep moeten doen op (groot)ouders/verzorgers. Gelukkig is het leuk om een steentje bij te dragen en met elkaar de vereniging draaiende te houden. Welke kwaliteiten kun jij inzetten?

  Hieronder tref je een overzicht aan van de klussen die je kunt oppakken. Ook tref je een overzicht aan van de vacatures, voor als je een meer structurele bijdrage wilt leveren aan de vereniging.

  Alvast heel erg bedankt voor je bijdrage!!

  P.S. En mocht je nog twijfelen? Lees dan even dit artikel: Mensen die vrijwilligerswerk doen zijn gelukkiger (nu.nl/CBS)

 • Bestuur & commissies

  Heb je een basketbalachtergrond en/of didactische achtergrond? Dan kun je zeker iets betekenen als (assistent-)trainer/coach, scheidsrechter of kun je de Technische Commissie ondersteunen. Kun je je op een andere manier nuttig maken voor de vereniging? Heb je twee rechter handen en wil je af en toe wat repareren? Ben je goed met websites of social media? Ben je een regelneef of -tante of wil je best wat administratieve taken doen? Heel erg graag!

 • De wedstrijdcommissie is de spil in het web bij het plannen van de wedstrijden en de verdeling van de corveetaken. Een greep uit de werkzaamheden van deze commissie: het indelen van de wedstrijden, contact met de andere verenigingen over de planning en het invoeren van de wedstrijden en de corveetaken in Sportlink. Gedurende het seizoen ben je ook nauw betrokken op momenten dat er een wijziging moet worden doorgevoerd in het wedstrijdschema of dat er scheidsrechters moeten worden vervangen. Kortom, voldoende werk om te verdelen!

  Informeer nu naar de mogelijkheden om te helpen of meld je direct aan!

  STUUR EEN E-MAIL VOOR MEER INFORMATIE

 • Op dit moment heeft BC Woodpeckers geen secretaris. De secretaris maakt onderdeel uit van het bestuur van de verenigng en houdt o.a. de oplvolging van de bestuurstaken in de gaten. In principe verzorgt de secretaris ook de ledenadministratie, maar dat kan ook een andere vrijwilliger doen.

  Het zou geweldig zijn als je deze functie wilt oppakken!

  Stuur een e-mail voor meer informatie

 • Katja is al geruime tijd het aanspreekpunt voor de gemeente voor de huur van de sporthal. Zij wil graag het stokje overdragen en is bereid om haar opvolger het gehele siezoen 2020/2021 bij te staan. Deze functie omvat het vastleggen van de zaalhuur voor de trainingen en de wedstrijden. De tijdsplanning is als volgt: In april krijgen we het verzoek om de gewenste zaalhuur door te geven aan de gemeente (meestal voor begin mei). Eind juni krijgen we bericht of dat gehonoreerd wordt. Zodra het trainingsschema bekend is, geef je de definitieve zaalhuur voor de doordeweerkse dagen door.

  In de 2e helft van augustus en eind december is de competitieplanning voor de aankomende seizoenshelft klaar.  Dan moeten de wijzigingen voor de weekenden doorgegeven worden. Tussendoor zijn er nog wat wedstrijdwijzigingen of trainingswijzigingen.

  STUUR EEN E-MAIL VOOR MEER INFORMATIE

 • Of je nu basketbalkennis hebt of niet, als je je steentje wilt bijdragen bij het draaiende houden van de vereniging, dan ben je van harte welkom om de technische commissie te komen versterken.

  Zonder technische commissie is het niet mogelijk om te basketballen. Hoe meer mensen willen helpen, hoe prettiger het is voor iedereen.

  Wil je weten welke taken er liggen bij de technische commissie en wat je kunt doen? Informeer naar de mogelijkheden!

  STUUR EEN E-MAIL VOOR MEER INFORMATIE

 • Een vereniging kan niet alleen bestaan met de contributie van haar leden. De sponsorcommissie zorgt daarom voor (extra) financiele middelen voor de extra activiteiten van de club. Maar naast extra financien, wordt de vereniging ook aantrekkelijker wanneer er nauw wordt samengewerkt met (commerciele) partijen. Alles wat ertoe bijdraagt om Basketbalclub Woodpeckers beter, aantrekkelijker en leuker te maken behoort tot de activiteiten van de sponsorcommissie.

  Op dit moment heeft de vereniging eigenlijk nog geen sponsorcommissie, dus er is voldoende te doen en je kunt echt je ei kwijt!

  Stuur een e-mail voor meer informatie

 • In Sporthal de Slinger beheren wij een kleine kantine. Op speeldagen is de kantine geopend en wordt bemenst door de ouders/verzorgers van de spelers.

  Het (voorraad)beheer van de kantine is op dit moment in handen van Katja, maar kan dit uiteraard niet in haar eentje en ze wil graag haar werkzaamheden aan het eind van het seizoen 2020/2021 helemaal overdragen. Vind je het leuk om af en toe een handje te helpen? Meld je aan... gezellig en fijn dat je helpt!

  STUUR EEN E-MAIL VOOR MEER INFORMATIE

 • Een aantal maal per jaar organiseert de vereniging extra activiteiten voor de leden. Je kunt hierbij denken aan gezellige interne toernooien, zoals het jaarlijkse Ouder/Kind-toernooi, Glow in the Dark-toernooi, Start- en Eindtoernooi. In een seizoen organiseren we meestel drie toernooien.

  Ook willen we graag de mogelijkheden bekijken voor een basisscholentoernooi en willen we graag weer een kamp organiseren.

  Helaas is er nu niemand die activiteiten helpt organiseren. Meld je aan!

  STUUR EEN E-MAIL VOOR MEER INFORMATIE!

 • Ben je ergens goed in en heb je het gevoel dat je met jouw talent iets kan betekenen voor de vereniging? Laat jouw kennis en kunde niet liggen en maak je nuttig! Er zijn nu of later zeker mogelijkheden om je bijdrage te leveren.

  STUUR EEN E-MAIL VOOR MEER INFORMATIE!

 • Losse werkzaamheden

  Naast een structurele bijdrage, kun je (ook) je steentje bijdragen door een losse klus op te pakken. Klussen en werkzaamheden die blijven liggen omdat de kennis en kunde er (nog) niet is of dat er gewoonweg (nog) geen tijd voor is geweest.

  Zie je er iets tussen staan wat jij wel kunt oppakken? Dan zou dat heel fijn zijn!

 • Een aantal seizoenen geleden heeft onze vereniging de inventaris overgenomen van wat we 'onze' kantine noemen. Echt gezellig is het echter niet en het is helaas niet zo aantrekkelijk om er na een training of wedstrijd nog even lekker te blijven. Tijd om onze 'kantine' op te pimpen en om te toveren tot een 'hangplek'!

  Stuur een e-mail voor meer informatie