• Wat kun jij doen voor de club?

  Basketbalclub Woodpeckers is een vereniging met veel jeugdleden, waardoor we een beroep moeten doen op (groot)ouders/verzorgers. Gelukkig is het leuk om een steentje bij te dragen en met elkaar de vereniging draaiende te houden. Welke kwaliteiten kun jij inzetten?

  Hieronder tref je een overzicht aan van de klussen die je kunt oppakken. Ook tref je een overzicht aan van de vacatures, voor als je een meer structurele bijdrage wilt leveren aan de vereniging.

  Alvast heel erg bedankt voor je bijdrage!!

  P.S. En mocht je nog twijfelen? Lees dan even dit artikel: Mensen die vrijwilligerswerk doen zijn gelukkiger (nu.nl/CBS)

 • Bestuur & commissies

  Heb je een basketbalachtergrond en/of didactische achtergrond? Dan kun je zeker iets betekenen als (assistent-)trainer/coach, scheidsrechter of kun je de Technische Commissie ondersteunen. Kun je je op een andere manier nuttig maken voor de vereniging? Heb je twee rechter handen en wil je af en toe wat repareren? Ben je goed met social media? Ben je een regelneef of -tante of wil je best wat administratieve taken doen? Heel erg graag!

 • Een vereniging kan niet alleen bestaan met de contributie van haar leden. De sponsorcommissie zorgt daarom voor (extra) financiele middelen voor de extra activiteiten van de club. Maar naast extra financien, wordt de vereniging ook aantrekkelijker wanneer er nauw wordt samengewerkt met (commerciele) partijen. Alles wat ertoe bijdraagt om Basketbalclub Woodpeckers beter, aantrekkelijker en leuker te maken behoort tot de activiteiten van de sponsorcommissie.

  Op dit moment heeft de vereniging eigenlijk nog geen sponsorcommissie, dus er is voldoende te doen en je kunt echt je ei kwijt!

  Meer informatie

 • Wil je af en toe helpen met het organiseren van een toernooi? Of een andere leuke activiteit? Je kunt hierbij denken aan gezellige interne toernooien, zoals een Ouder/Kind-toernooi, Glow in the Dark-toernooi, Start- en Eindtoernooi.

  Helaas is er nu niemand die activiteiten helpt organiseren. Meld je aan!

  Meer informatie

 • Bij BC Woodpeckers zijn we actief op social media en staan we regelmatig in bijvoorbeeld Houtens Nieuws / 't Groentje. Ook communiceren we intern via onze nieuwsbrief en verschillende appgroepen.

  Wie vindt het leuk om dit verder te professionaliseren? Het is handig als je ook wat ontwerpervaring hebt, zodat er ook bijvoorbeeld postertjes gemaakt kunnen worden en afbeeldingen bewerkt kunnen worden. Maar als je het leuk vindt om alleen te schrijven, dan kun je deze taak wellicht MET iemand doen en een leuk team vormen?

  Laat je creativiteit los en help je club beter te communiceren! :)

  Meer informatie

 • Is jouw zoon of dochter dol op basketbal en wil jij graag een actieve rol vervullen door een team te begeleiden of wedstrijden te fluiten? Bij BC Woodpeckers helpen we jou graag om jouw droom te vervullen!

  Je kunt bijvoorbeeld een verkorte cursus doen om trainer/coach  (BT) of scheidsrechter (BS) te worden. Basketbalervaring is handig, maar is zeker niet vereist!

  Vraag naar de mogelijkheden...

  Meer informatie

 • Losse werkzaamheden

  Naast een structurele bijdrage, kun je (ook) je steentje bijdragen door een losse klus op te pakken. Klussen en werkzaamheden die blijven liggen omdat de kennis en kunde er (nog) niet is of dat er gewoonweg (nog) geen tijd voor is geweest.

  Zie je er iets tussen staan wat jij wel kunt oppakken? Dan zou dat heel fijn zijn!

 • Een aantal seizoenen geleden heeft onze vereniging de inventaris overgenomen van wat we 'onze' kantine noemen. Echt gezellig is het echter niet en het is helaas niet zo aantrekkelijk om er na een training of wedstrijd nog even lekker te blijven. Tijd om onze 'kantine' op te pimpen en om te toveren tot een 'hangplek'!

  Meer informatie

 • Om extra inkomsten te genereren en daarmee extra activiteiten voor de leden aan te kunnen bieden (en de contributie laag te houden), willen we graag jaarlijks meedoen aan de Grote Clubactie. Deze landelijke loterij wordt in het najaar georganiseerd en moet door iemand begeleid worden.

  De Grote Clubactie heeft ervoor gezorgd dat de werkzaamheden voor de vereniging beperkt blijven, dus:

  word held van de club en pak dit op! :)

  Meer informatie