• Wat kun jij doen voor de club?

  Basketbalclub Woodpeckers is een vereniging met veel jeugdleden, waardoor we een beroep moeten doen op (groot)ouders/verzorgers. Gelukkig is het leuk om een steentje bij te dragen en met elkaar de vereniging draaiende te houden. Welke kwaliteiten kun jij inzetten?

  Hieronder tref je een overzicht aan van de klussen die je kunt oppakken. Ook tref je een overzicht aan van de vacatures, voor als je een meer structurele bijdrage wilt leveren aan de vereniging.

  Alvast heel erg bedankt voor je bijdrage!!

 • Bestuur & commissies

  Heb je een basketbalachtergrond en/of didactische achtergrond? Dan kun je zeker iets betekenen als (assistent-)trainer/coach, scheidsrechter of kun je de Technische Commissie ondersteunen. Kun je je op een andere manier nuttig maken voor de vereniging? Heb je twee rechter handen en wil je af en toe wat repareren? Ben je goed met websites of social media? Ben je een regelneef of -tante of wil je best wat administratieve taken doen? Heel erg graag!

 • De Technische Commissie (TC) is het hart van de vereniging. Zonder TC kan Basketbalclub Woodpeckers niet bestaan. Wanneer we de belangrijke taken kunnen verdelen over meer mensen, blijft het voor iedereen leuk om te doen!

  Wij zijn per direct op zoek naar minimaal 2 nieuw leden voor de technische commissie. De bestaande leden maken reeds een lange tijd onderdeel uit van de TC en nieuwe mensen, nieuwe ideeën en nieuwe energie is nodig voor de continuïteit en groei van de vereniging.

  Heb je voldoende basketbalkennis in huis om de TC te komen versterken? Informeer dan nu naar de taken die er liggen!

  Wil jij je graag inzetten voor de vereniging en daarmee voor de 250 leden die mede door jouw inzet kunnen basketballen? Meld je dan aan!

  Stuur een e-mail voor meer informatie

 • Heb je enige kennis van basketbal en wil je er mede voor zorgen dat ons basketbalmateriaal in orde is? Wil je af en toe kijken of de ballen nog goed zijn. Tijdig nieuw materiaal aanschaffen en/of adviseren welk materiaal er nodig is? Jij zorgt ervoor dat onze spelers kunnen trainen en spelen met sportmateriaal dat in topconditie is!

  Stuur een e-mail voor meer informatie

 • Een vereniging kan niet alleen bestaan met de contributie van haar leden. De sponsorcommissie zorgt daarom voor (extra) financiele middelen voor de extra activiteiten van de club. Maar naast extra financien, wordt de vereniging ook aantrekkelijker wanneer er nauw wordt samengewerkt met (commerciele) partijen. Alles wat ertoe bijdraagt om Basketbalclub Woodpeckers beter, aantrekkelijker en leuker te maken behoort tot de activiteiten van de sponsorcommissie.

  Op dit moment heeft de vereniging eigenlijk nog geen sponsorcommissie, dus er is voldoende te doen en je kunt echt je ei kwijt!

  Stuur een e-mail voor meer informatie

 • In Sporthal de Slinger beheren wij een kleine kantine. Op speeldagen is de kantine geopend en wordt bemenst door de ouders/verzorgers van de spelers.

  Het (voorraad)beheer van de kantine is op dit moment in handen van Katja, maar kan dit uiteraard niet in haar eentje. Vind je het leuk om af en toe een handje te helpen? Meld je aan... gezellig en fijn dat je helpt!

  STUUR EEN E-MAIL VOOR MEER INFORMATIE

 • Een aantal maal per jaar organiseert de vereniging extra activiteiten voor de leden. Je kunt hierbij denken aan gezellige interne toernooien, zoals het jaarlijkse Ouder/Kind-toernooi, Glow in the Dark-toernooi, Start- en Eindtoernooi. In een seizoen organiseren we meestel drie toernooien.

  Ook willen we graag de mogelijkheden bekijken voor een basisscholentoernooi en willen we graag weer een kamp organiseren.

  Martine en Esther kunnen dit niet alleen en hebben jouw hulp nodig! Meld je aan!

  STUUR EEN E-MAIL VOOR MEER INFORMATIE!

 • Ben je ergens goed in en heb je het gevoel dat je met jouw talent iets kan betekenen voor de vereniging? Laat jouw kennis en kunde niet liggen en maak je nuttig! Er zijn nu of later zeker mogelijkheden om je bijdrage te leveren.

  STUUR EEN E-MAIL VOOR MEER INFORMATIE!

 • Losse werkzaamheden

  Naast een structurele bijdrage, kun je (ook) je steentje bijdragen door een losse klus op te pakken. Klussen en werkzaamheden die blijven liggen omdat de kennis en kunde er (nog) niet is of dat er gewoonweg (nog) geen tijd voor is geweest.

  Zie je er iets tussen staan wat jij wel kunt oppakken? Dan zou dat heel fijn zijn!

 • Een aantal seizoenen geleden heeft onze vereniging de inventaris overgenomen van wat we 'onze' kantine noemen. Echt gezellig is het echter niet en het is helaas niet zo aantrekkelijk om er na een training of wedstrijd nog even lekker te blijven. Tijd om onze 'kantine' op te pimpen en om te toveren tot een 'hangplek'!

  Stuur een e-mail voor meer informatie

 • Al enige tijd zijn we op zoek naar iemand die een kastje kan maken voor het ballenhok.

  De hangkast moet ruimte bieden aan het trainingsmateriaal en ervoor zorgen dat het ballenhok netjes blijft. Wie heeft er twee rechterhanden en kan een kast voor het trainingsmateriaal maken en ophangen? Meld je aan!

  Stuur een e-mail voor meer informatie