• Kleuterbal in Houten
  Speciaal voor peuters en kleuters van 2,5 tot en met 7 jaar biedt BC Woodpeckers op zaterdagochtend Kleuterbal aan!
  Sfeerimpressie @kleuterbal instagram
   
  Kleutergroep (4 t/m 7 jaar)
  Groep 1: 9:00 - 9:45 uur
  Groep 2: 9.45 - 10.30 uur
   
  Peutergroep (2,5 t/m 4 jaar)
  Groep 1: 9:00 - 9:45 uur
  Ouder - kind les (onder begeleiding van een volwassene).
   
  Waar: Sporthal de Slinger, De Slinger 44 in Houten
  Kosten: Losse les €6,50 of koop een strippenkaart 4 lessen voor €19,50
   

  Reserveer hier een les

 • Over kleuterbal
  Iedere zaterdagochtend bieden we een uitdagend spelprogramma gericht op breed motorische ontwikkeling en beginnende balvaardigheid.
  Terugkerende motorische onderdelen zijn bijvoorbeeld klimmen, springen en balans. Daarnaast oefenen we met schoppen, gooien, vangen en stuiteren; want (bijna) alles kan met een bal! 
  We wisselen zelfstandig en samen spelen af. Zo creeren we een veilige en leuke plek voor het ontwikkelen van zelfstandigheid, sociale vaardigheden en zelfvertrouwen.
  Doet jouw kind mee?
   
  Kleutergroep, ook voor groep 3
  De meeste kinderen stromen in groep 1 of 2 in, in onze kleutergroep. Soms weten ze daarna al goed welke sport ze willen beoefenen, maar regelmatig ook niet. Jonge kinderen hebben vaak baat bij het meer vrije en breed motorische karakter van Kleuterbal, ten opzichte van de focus op één specifieke sport.  
  Gedurende het seizoen is er voor groep 3 kinderen uiteraard de mogelijkheid om door te stromen naar een specifieke sport als zij daar klaar voor zijn en dit willen. Tot die tijd blijven ze van harte welkom en houden we rekening met de verschillende motorische niveaus bij de indeling van onze groepen.
   
  Nieuw! Peutergroep
  Enthousiaste peuterbroertjes en -zusjes van onze kleuters (en hun ouders) hebben ons overtuigd: vanaf nu is er een peutergroep! Deze ouder-kind les is speciaal voor kinderen tussen 2,5 en 4 jaar oud, die samen met een volwassene komen spelen. Hierbij staat plezier in (samen) bewegen centraal.