• Lid worden

  Wat leuk dat je lid wilt worden van Basketbalclub Woodpeckers!

  Vul hieronder je gegevens in. Wanneer er iets onduidelijk is, dan kun je een mail sturen naar secretaris@bcwoodpeckers.nl. Ook kun je je vraag of opmerking achterlaten bij 'Opmerkingen'. Vermeld in dit veld ook of je al basketbalervaring hebt, zodat we daar rekening mee kunnen houden. (Ook wanneer je naast je 'standaard' lidmaatschap van Basketbalclub Woodpeckers ook gebruik wilt maken van de mogelijkheid om extra te trainen bij de Basketball'sCool, dan kun je dat ook hier aangeven.)

  Bij inschrijving via onderstaand formulier geef je expliciet toestemming aan de vereniging voor betaling van de contributie middels automatische incasso. Wanneer het veld IBAN niet wordt ingevuld, gaan we ervan uit dat hiervoor geen toestemming wordt gegeven. Kosten voor niet-automatische incasso bedraagt €10 per jaar.

  Na aanmelding, ontvang je binnen enkele dagen reactie van de secretaris van Basketbalclub Woodpeckers.

 • Voornaam
  Tussenvoegsel
  Achternaam *
  Initialen
  Geslacht *
  Geboortedatum *
  Nationaliteit
  Competitie
  Bondssporten
  Straatnaam
  Huisnummer *
  Nummertoevoeging
  Postcode *
  Plaats
  Telefoonnummer
  Mobielnummer
  Email
  Herhaal email
  Iban
  Opmerkingen
  Captcha *
  Velden met een * zijn verplicht!
 • Waar worden jouw gegevens voor gebruikt?

  • De persoonsgegevens in het formulier 'Aanmelden proef-/selectietraining' worden door de technische commissie uitsluitend gebruikt om je te kunnen plaatsen in een team dat het best bij jou past. De gegevens worden uitsluitend gedeeld met de betreffende trainer/coach en worden niet langer bewaard dan 3 maanden. Deze termijn kan uitsluitend langer worden, wanneer er geen plek is in een team. In dit laatste geval zal er expliciet toestemming worden gevraagd om de persoonsgegevens langer te bewaren, totdat er plek is in een geschikt team.

  • Wanneer je je gegevens in het formulier 'Lid worden' invult, dan worden jouw gegevens automatisch in Sportlink geplaatst. Dit systeem staat voor een deugdelijke en correcte verwerking van jouw persoonlijke gegevens.

  • Als lid van BC Woodpeckers, bepaal je zelf welke persoonsgegevens met anderen gedeeld worden. Het privacy niveau is persoonlijk en elk individu heeft een eigen persoonlijk privacy niveau. Klik hier voor meer informatie.

  • Om onze leden te informeren over belangrijke zaken binnen de club en zaken die de leden raken, gebruiken we het e-mailadres. Dit e-mailadres wordt bij iedere nieuwsbrief uit Sportlink gehaald en verwerkt in het e-mailprogramma Mailchimp. Vervolgens wordt het bestand met e-mailadressen weer onmiddellijk verwijderd.

  • Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden en uitsluitend gebruikt voor een correcte ledenadministratie door BC Woodpeckers en de NBB in Sportlink.

  • Het volledige privacy statement is hier te lezen.

 • Lidmaatschap opzeggen

  Opzeggen kan door een mail te sturen naar: secretaris@bcwoodpeckers.nl of uiteraard schriftelijk via de secretaris (p/a Prins Hendrikweg 18 - Houten).
  Opzeggen voor 1 mei van het lopende seizoen: Je bent geen contributie verschuldigd voor het komende seizoen.
  Opzeggen voor 1 september van het nieuwe seizoen (begin nieuwe seizoen): Je bent een deel van de contributie verschuldigd ad € 50 ter dekking van reeds gemaakte kosten.
  Opzeggen voor 1 december van het lopende seizoen: Je bent de halve contributie van het lopende seizoen verschuldigd.
  Opzeggen na 1 december van het lopende seizoen: Je bent de gehele contributie van het lopende seizoen verschuldigd.